Helsingborg Shopping


Väla
Lige uden for Helsingborg ligger Väla - et af Skandinaviens største indkøbscentre. Det er det rene shoppingparadis, hvor du kan shoppe på en utroligt smidig og inspirerende måde. Hele 47.000 m² shopping under samme tag! Her findes alt fra velkendte butikskæder til spændende butikker. God mad og drikke kan man nyde på en af Välas hyggelige serveringer. Lige ved siden af Väla ligger IKEA. Bilen parkerer du gratis. Hvis du vælger at tage bussen, så holder bus nr. 2 lige udenfor.

Familia indkøbscenter
I Hyllinge uden for Helsingborg ligger Familia, som er et nyt og hyggeligt indkøbscenter. Her findes der over 50 butikker inden for mode, hjem & indretning, elektronik, sport & hobby, apotek og meget mere. Der er også mange sjove aktiviteter for børn.

Höganäs
En hyggelig og traditionsrig shoppingby med butikker, som byder på personlig service. Spadser op ad Storgatan og lad dig inspirere af traditionelle butikker såvel som moderne. Stands op og tag en kop kaffe. Fortsæt så vestpå mod havet til Köpmansgatan. Her finder du alt lige fra kulinariske delikatesser til bøger, mode og hjemmeindretning med det lille ekstra pift. Gå gerne ned til vores fine havn og få noget godt at spise og drikke, mens du nyder udsigten. Gå heller ikke glip af Höganäs Design Outlet med keramik og glas, sko og tøj fra kendte varemærker. Höganäs ligger lige nord for Helsingborg og har en fantastisk kyststrækning.
Helsingborg shopping
Opening hours: Weekdays 10 am-6 pm
Several shops open until 7 pm
Sat 10 am-4 pm, Sun 12 am-4 pm
www.helsingborgcity.se

Höganäs shopping
Mon-Fri 10 am-6 pm, Sat 10 am-2 pm
www.hoganas.se
Väla
Tel +46 (0)42-24 82 80
Mon-Fri 10 am-8 pm, Sat-Sun 10 am-6 pm
www.vala.com

Familia
Tel +46 (0)42-22 49 90
Mon-Fri 10 am-8 pm
Sat 10 am-5 pm, Sun 11 am-5 pm
www.familiakopcentrum.se

Printervenlig