Helsingør Børn


Øresundsakvariet
I Øresundsakvariet lever saltvandsfisk og alle mulige bunddyr fra Øresund. I store kontaktakvarier må man røre ved fisk, krabber, blæksprutter og andet. Det store panoramaakvarie har det perfekte miljø for torsk, havkat, rokke og haj fra Øresund og Kattegatts dybe vande.

Veterantoget
Grønnehave St. - Hornbæk - Gilleleje, Toget kører hver søndag fra 28/6-2/8 fra Grønnehave station (Helsingør) langs kysten mod nord til Hornbæk og Gilleleje. Billetter købes ombord på toget.

Is
Wow, sikken is! Brostræde Is i Brostræde laver sin egen is og bager vafler efter en opskrift fra 1922.

The Øresund Aquarium
+45 35 32 19 70
Strandpromenaden 5, Nordhavnen Helsingør, Denmark. www.oresundsakvariet.ku.dk
The Veteran Train
+45 48 39 25 54
www.veterantoget.dk

Brostræde Ice Cream
Brostræde 2, Helsingør, Denmark.Oplevelser for livet
Helsingør og Nordsjælland er det perfekte sommerparadis for børnefamilier. Langs kysten findes der kilometerlange, kridhvide sandstrande, som børnene elsker! Der er masser af aktiviteter for både store og små. De gamle fiskerbyer byder på en dejlig og hyggelig ferieatmosfære med et rigt caféliv og flere restauranter. Der findes et hav af gode overnatningsmuligheder. Vælg imellem hoteller, vandrerhjem, bed & breakfast, feriecentre, fritidshuse og campingpladser. Læs også under rubrikken Museer. Der er også mange sjove oplevelser for børn.

Experiences for Life. www.visithelsingor.dk

Printervenlig