Helsingør Mad og forlystelser


I Helsingør bliver man let betaget af byens specielle atmosfære. Der er et stort udbud af charmerende restauranter og caféer, hvor man kan tage plads og nyde stemningen og folkelivet rundt omkring. Axeltorv i hjertet af Helsingør er omkranset af mange hyggelige steder, som serverer god mad og drikke. Flere af restauranterne ligger i de flere hundrede år gamle bindingsværkshuse i gågaderne, der løber på kryds og tværs igennem Helsingørs bykerne.

Smørrebrød
Et Smørrebrød er som et halvt måltid mad og et helt kunstværk. De er ofte lavet på det specielle danske rugbrød. Hver restaurant har deres egne variationer, men der er også klassikere, som man finder overalt. Så forlad ikke Danmark uden at have nydt et ægte stykke Smørrebrød.

Natteliv
Helsingør er forlystelsesbyen for enhver smag med et godt udbud for alle. Der er mange diskoteker for det yngre publikum. Der er også pubs og et stort antal steder, hvor man har levende musik, som f.eks. 60'er rock, country, rock eller jazz. I visse perioder kan man opleve stand-up comedy og teater. Der er også en del natklubber.

Printervenlig