Helsingborg Mad og forlystelser


Gourmetbyen
I Helsingborg ligger restauranterne tæt, og byen er kendt for at være en rigtigt gourmetby. Her kan man smage på hele verden i en skøn, kontinental atmosfære. Vores stjernekokke serverer kulinariske lækkerier, som du aldrig vil glemme, og her finder man også to af Sveriges absolut bedste restauranter, Sofiero Slotsrestaurant og Restaurang Gastro. Ved Kungstorget ligger restaurantbåden S/S Swea indrettet efter svundne tiders luksuskrydsere. La Petite byder på franske delikatesser, og længes du efter det italienske køkken, skal du aflægge et besøg hos Trattoria Linetti. Rigtig gode restauranter er også Café le fil de Rasoir, Helsing Bar & Matsalar, Olsons skafferi og Papi Bistro & Njutbar.

Restauranterne langs kajpromenaden i Norra Hamnen giver mulighed for at nyde et godt måltid og en drink med havets sceneri som udsigt. Tager man sydpå, serverer Wallåkra Stenkärlsfabrik en rigtig gourmetmenu for enhver smag. Restauranten ligger i en magasinbygning med en rislende bæk lige nedenunder. Tager man nordpå, kan vi varmt anbefale et stop på Restaurang Bryggan i Höganäs. Her får man en madoplevelse med herlig udsigt over havnen.

TURA
Dette helsingborgsudtryk indebærer, at man nyder en god middag eller lunch ombord på færgen, mens man sejler frem og tilbage mellem Helsingborg og Helsingør uden at stå af. Man kan sejle frem og tilbage lige så mange gange, man vil, på samme billet. Det er en perfekt start på en festlig aften.

Natteliv
Helsingborg har et kontinentalt forlystelsesliv. Her kan man feste i to lande på samme aften. Vælg bland mange "hotte" klubber og dansesteder. Har du mere lyst til at hyggesnakke og tage den med ro, kan vi varmt anbefale Grands Pianobar på Stortorget. Hvis det er levende musik, du søger, er der f.eks. The Tivoli og Restaurang Harrys, som byder på live musik, god mad og velassorterede barer. Nogle af vore velbesøgte pubber er Bishop´s Arms Pub, Utposten og Charles Dickens.

Bio
At se en god film går man aldrig fejl af. Filmbyen ligger på Söder i Helsingborg. Her vises film i otte biografsaloner. Röda Kvarn hedder Helsingborgs ældste biograf, og her vises kvalitetsfilm.
Scandlines
+46 (0)42-18 60 00
www.scandlines.se

HH-Ferries
+46 (0)42-18 60 00
www.hhferries.se
Cinema Filmstaden
+46 (0)8-56 26 00 00
Södergatan 19, Helsingborg, Sweden
www.sf.se

Printervenlig