Helsingborg Udflugtsmål
Skåne
Skåne er Sveriges sydligste landskab, og Helsingborg ligger i den smukke del af Skåne, som kaldes Skåne Nordvest. Denne del har i lang tid tiltrukket mange besøgende og kunstnere. Naturen er varierende med dramatiske klipper, bløde sandstrande, lysegrønne løvskovsområder og åbne, bølgende landskaber - det hele i en skøn blanding. Et paradis!

Mölle
Før i tiden var Mölle berømt for sit skandaløse, frie badeliv med fælles badning. Mølle er den dag i dag et meget populært besøgsmål. Nyd en is i havnen eller et udsøgt måltid mad i en af restauranterne. For dig, som har lyst til at blive lidt længere og nyde det, er der flere gode hoteller.

Kullaberg
Uanset vejret er Kullaberg fantastisk! Det har taget millioner af år at forme dette dramatiske landskab, som tilbyder en mangfoldighed af oplevelser! Et forslag til en tilpas lang vandretur starter i Mölle. Herfra går man langs havet på klipperne til Ransvik. Som belønning kan man her nyde en god kop kaffe eller en is. Hvis du er på jagt efter mere udfordrende eventyr, kan du tage med på en grottevandring, eller hvorfor ikke prøve en rigtig bjergklatring med uddannede guider. Kullen er Skånes mekka for klatrere. Det er også Sveriges mest besøgte dykkersted. For yderligere information, kontakt Höganäs Turistbureau.

Nimis og Arx
På et svært tilgængeligt sted ved kysten på nordsiden af Kullaberg har kunstneren Lars Vilks samlet vragdele af træ og lavet en konstruktion af tårne og gange. Han kalder kunstværket Nimis, og ved siden af har han bygget et kunstværk af sten og beton, som hedder Arx.

Fortsættelse Udflugtsmål >>


Skåne
Visit Helsingborg
+46 (0)42-10 43 50 www.visithelsingborg.com

Mölle
Höganäs Tourist Information Office
+46 (0)42-33 77 74
www.hoganas.se

Kullaberg
Höganäs Tourist Information Office
+46 (0)42-33 77 74
www.hoganas.se

Nimis and Arx
+46 (0)42-33 77 44
www.hoganas.se

Printervenlig