Helsingborgs Stadsteater
Det er sjovt og inspirerende at gå i teateret i Helsingborg. Teateret indeholder flere scener, der er udstyret med teknik i verdensklasse. "Storan", med plads til 600 personer, bliver brugt til komedier, klassikere og musikalske teaterstykker. "Lillan", med plads til 150 personer, bruges til lidt mindre, altid meget spændende forestillinger. Der er også en scene i foyeren, som bl.a. bruges til lyrikprogrammer.

Konserthuset
Konserthusets skaber er arkitekten Sven Markelius. Huset er et af de fineste eksempler på svensk funktionalisme i bygningskunsten og nu udnævnt som bygningsmindesmærke. Det blev indviet i 1932, og selve koncertsalen er blevet lovprist for sin fine akustik. Konserthuset udlejes til forskellige arrangementer og konferencer. Her har også Helsingborgs Symfoniorkester (HSO) til huse.

Fredriksdalsteatern
Om sommeren kan man høre den glade latter bag Fredriksdals tæt bevoksede, klippede hække i fransk barokstil. Bag hækkene ligger Fredriksdalsteaterns scene, som blev kendt gennem den svenske komiker Nils Poppe. I dag er det Eva Rydberg, der er teaterdirektør og som tiltrækker mennesker fra hele Sverige til magiske aftener i humorens tegn. Den 17 juni starter årets produktion "Sugar - I Hetaste Laget". Billetter sælges på Turistbureauet eller www.evarydberg.se

Helsingborg City Theatre
+46 (0)42-10 68 00
Karl Johans gata 1, Helsingborg, Sweden
www.helsingborgsstadsteater.se

Helsingborg Concert Hall
+46 (0)42-10 42 70
Roskildegatan 1, Helsingborg, Sweden
www.helsingborgskonserthus.se
Fredriksdal Theatre
+46 (0)42-10 45 00
Gisela Trapps Väg 1, Helsingborg, Sweden
Onlinebooking www.evarydberg.se
and tourist information Office, City Hall
+46 (0)42-10 43 50