Helsingborg Aktiviteter og natur


Fisketure
Nyd en dag med havfiskeri i Øresund. Torsk, sild, hornfisk og makrel, afhængigt av sæson. Fiskerbådene sejler fra havnene i Helsingborg og Råå (den sydlige del af Helsingborg). Lej fiskeudstyr ombord.

Pålsjö Pavillon
I den nordlige del af Helsingborg, ovenover byen, ligger Pålsjö skov. Herinde ligger der en smuk pavillon, hvor man om sommeren kan nyde nybagte vafler. Gå gerne en tur i den smukke skov. Hvis man fortsætter længere mod vest, kommer man til Pålsjö slot, som stammer helt tilbage fra 1690-tallet.

Gröningen
Gröningen ligger nord for Norra Hamnen. Det er stedet for dig, som vil solbade og bade, men ikke har lyst til at ligge ved en af byens strande. Her er der legeplads, boule-baner og hyggelige sommerrestauranter.

Idrættens Hus
Idrættens Hus er nabo til fodboldstadion Olympia. Her kan man dyrke de fleste indendørs idrætsgrene, og her finder man også Olympia Bowling. Lige ved siden af ligger Olympiahallen, som er byens største hal for racketsport. Et stenkast fra Idrættens Hus ligger Helsingborgs is- og curlingstadion. Her holder bl.a. Helsingborgs Hockeyclub, Redskins, til. Idrættens hus bruges også til forskellige arrangementer og messer.

Pålsjö Pavilion
+46 (0)42-13 70 17
Pålsjö Skog, Helsingborg, Sweden
www.paviljongen.com
Sports Centre Idrottens Hus
+46 (0)42-10 61 50
Mellersta Stenbocksgatan 10, Helsingborg, Sweden
www.helsingborg.se

Printervenlig