Helsingborg Aktiviteter og natur


Helsingborgs IF
I Helsingborg er det de blårøde farver, der gælder. Velkommen til Olympia, hvor du kan opleve en allsvensk fodboldkamp. Efter mange år i udenlandske klubber vendte Henrik Larsson hjem igen til Helsingborgs IF i 2006. Af andre legendariske spillere igennem årene kan nævnes Sigge Lindberg og Kalle Svensson. Olympia har også konferencefaciliteter.

Cykle
Det er dejligt og sundt at cykle og en perfekt måde at opdage Helsingborg på. Kig ind til Turistbureauet og få vores cykelkort. Du kan også få tips om, hvor du kan leje en cykel.

Badeliv
Helsingborg ligger ved havet, og der er dermed adgang til mange, fine badestrande. Tropical Beach: Parapetens strand med eksotiske palmer. Børnevenlig. Fria bad: Finkornet sand-strand med mulighed for strandaktiviteter. Pålsjöbadet og Kallbadhuset: For alle som bader, året rundt. I vinterhalvåret findes der sauna med udsigt over Øresund. Vikingsstrand: Med faciliteter for handicappede. Her kan man grille og windsurfe. Vores firbenede venner er velkomne her. Råå Vallar: Syd for Helsingborg ligger Råå Vallar med en langstrakt, børnevenlig sandstrand. Her fi ndes der også en populær campingplads og et fint udendørs bad. En strand for nudister findes i den nordlige del.
Helsingborgs IF
+46 (0)42-37 70 00
Olympia, Mellersta Stenbocksgatan,
Helsingborg, Sweden
www.hif.se
Cykelbollen, Cycle Hire
+46 (0)42-14 73 68
Hävertgatan 21, Helsingborg, Sweden

Printervenlig